Přehled patologie - Bártová, Jarmila, 1948- (Univerzita Karlova, Nakladatelství Karolinum, 2015)
Učebnice určená zejména studentům bakalářského a magisteského studia různých směrů na lékařských fakultách. Seznamuje se základními pojmy obecné patologie, s nejdůležitějšími nozologickými - chorobnými jednotkami.
Keywords: patologie; pathology; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)