|
|
|
|
LEADER |
01179ctm a22002657a 4500 |
001 |
834 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240830152116.0 |
008 |
041206s2004^ xr ||||| ||||| |||||cze|d |
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|c ZLD002
|d ZLD002
|
080 |
|
|
|a 331.1
|2 v
|
100 |
1 |
|
|a Vitamvásová, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Analýza personálních činností a jejich vlivu na konkurenceschopnost společnosti Kraft Foods CR s.r.o.
|h [rukopis] :
|b bakalářská práce /
|c Lucie Vitamvásová ; [vedoucí bakalářské práce Roman Zámečník]
|
260 |
|
|
|c 2004
|
300 |
|
|
|a 66 l., [7] l. příl. :
|b il.
|
650 |
0 |
4 |
|a Kraft Foods CR (Valašské Meziříčí, Česko)
|
650 |
0 |
7 |
|a konkurenceschopnost
|7 ph121800
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a personální management
|7 ph115721
|2 czenas
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Zámečník, Roman,
|d 1972-
|7 mzk2008430737
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|b Ústav podnikové ekonomiky
|7 mzk2005266512
|4 dgg
|
992 |
|
|
|a DS
|
999 |
|
|
|c 834
|d 834
|
993 |
|
|
|x NEPOSILAT
|y VSKP
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 D2004VITAMVÁSOVÁL
|7 1
|8 MANUS
|9 1027
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 001
|d 2006-07-29
|o D2004/VITAMVÁSOVÁ,L.
|p 420010088788
|r 2019-08-25
|w 2019-08-25
|x 20100831
|y 10
|