Analýza personálních činností a jejich vlivu na konkurenceschopnost společnosti Kraft Foods CR s.r.o. bakalářská práce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vitamvásová, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Zámečník, Roman, 1972- (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2004
Subjects:
Physical Description: 66 l., [7] l. příl. : il.

Cover

LEADER 01179ctm a22002657a 4500
001 834
003 CZ ZlUTB
005 20240830152116.0
008 041206s2004^ xr ||||| ||||| |||||cze|d
040 |a ZLD002  |b cze  |c ZLD002  |d ZLD002 
080 |a 331.1  |2 v 
100 1 |a Vitamvásová, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza personálních činností a jejich vlivu na konkurenceschopnost společnosti Kraft Foods CR s.r.o.  |h [rukopis] :  |b bakalářská práce /  |c Lucie Vitamvásová ; [vedoucí bakalářské práce Roman Zámečník] 
260 |c 2004 
300 |a 66 l., [7] l. příl. :  |b il. 
650 0 4 |a Kraft Foods CR (Valašské Meziříčí, Česko) 
650 0 7 |a konkurenceschopnost  |7 ph121800  |2 czenas 
650 0 7 |a personální management  |7 ph115721  |2 czenas 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Zámečník, Roman,  |d 1972-  |7 mzk2008430737  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Ústav podnikové ekonomiky  |7 mzk2005266512  |4 dgg 
992 |a DS 
999 |c 834  |d 834 
993 |x NEPOSILAT  |y VSKP 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 D2004VITAMVÁSOVÁL  |7 1  |8 MANUS  |9 1027  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 001  |d 2006-07-29  |o D2004/VITAMVÁSOVÁ,L.  |p 420010088788  |r 2019-08-25  |w 2019-08-25  |x 20100831  |y 10