Bez iluzí o světě kolem nás - Weigl, Jiří, 1958- (Fragment, 2014)
Články věnované současným mezinárodním krizím, moderním československým dějinám, evropské integraci nebo nynější ekonomické krizi.
Na obálce pod názvem: Institut Václava Klause
Keywords: 20.-21. století; světová politika -- 20.-21. století; mezinárodní vztahy -- 20.-21. století; evropská integrace; hospodářská politika -- Česko -- 20.-21. století; world politics -- 20th-21st centuries; international relations -- 20th-21st centuries; European integration; economic policy -- Czechia -- 20th-21st centuries; Česko -- společnost a politika -- 20.-21. století; Czechia -- society and politics -- 20th-21st centuries; sborníky; papers by one author