Minimum z plicní chirurgie : krok za krokem - Hytych, Vladislav, 1954- (Maxdorf, 2013)
Jednotlivé kapitoly pokrývají celou problematiku plicní chirurgie, od speciální a chirurgické anatomie přes předoperační vyšetření a přípravu k anestezii a vlastní operaci, nedílnou součástí je pooperační péče.
Keywords: plicní chirurgie; pulmonary surgery; kolektivní monografie; collective monographs