Hrudní drenáže krok za krokem - Koziar Vašáková, Martina, 1964-; Žáčková, Pavla, 1957- (Maxdorf, 2012)
Kniha nabízí podrobný přehled indikací a typů hrudních drenáží, a zejména pak praktické návody objasňující krok za krokem postupy při hrudní drenáži.
Keywords: drenáž (lékařství); drény (lékařství); hrudní chirurgie; drainage; drains (surgery); chest surgery; monografie; monographs