Sama sobě šéfem, aneb, Jak začít podnikat - John, Alexandra, 1981- (Baroque Partners, 2015)
Autorka na základě vlastních zkušeností radí ženám, jak začít podnikat. Čemu věnovat pozornost, na co si dát pozor a vůbec jak se do podnikání pustit. Informace a rady jsou ryze praktické. Týkají se marketingu i managementu, personalistiky, účetnictví či reklamy. Mají ženám usnadnit práci, naučit je organizovat si svůj čas, sladit osobní a profesní život, ale také upozornit na mnohá úskalí, kterým je třeba se vyhnout. Autorka se snaží povzbudit ženy k tomu, aby vzaly život do svých rukou a odhodlaly se k podnikání bez zbytečných chyb.
Keywords: podnikání; podnikatelky; profesní úspěch; business; businesswomen; career success; populárně-naučné publikace; popular works