Texts for "Taxation in the CR and EU" : August 2015 - Tepperová, Jana; Zídková, Hana (Vysoká škola ekonomická v Praze, nakladatelství Oeconomica, 2015)
Učebnice popisuje základní principy zdanění v oblastech daně z příjmů fyzických a právnických osob, sociálního a zdravotního pojištění, DPH a spotřebních daní v České republice.
Na obálce nad názvem: Fakulta financí a účetnictví, VŠE
Keywords: daně -- Česko; daně -- země Evropské unie; taxation -- Czechia; taxation -- European Union countries; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)