Texts for "Taxation in the CR and EU" : August 2015 - Tepperová, Jana; Zídková, Hana (Vysokoškolská skripta, 2015)
Učebnice popisuje základní principy zdanění v oblastech daně z příjmů fyzických a právnických osob, sociálního a zdravotního pojištění, DPH a spotřebních daní v České republice.