Trhy dluhopisů - Stádník, Bohumil (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2015)
Výklady věnované finanční matematice dluhopisů, různým druhům dluhopisů, problematice obchodování s dluhopisy, dluhopisným futures kontaktům a rovněž metodám oceňování dluhopisů.
Na obálce nad názvem: Fakulta financí a účetnictví, VŠE
Keywords: dluhopisy; kapitálové trhy; bonds; capital market; monografie; monographs