Trhy dluhopisů - Stádník, Bohumil (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2015)
Výklady věnované finanční matematice dluhopisů, různým druhům dluhopisů, problematice obchodování s dluhopisy, dluhopisným futures kontaktům a rovněž metodám oceňování dluhopisů.