Morálka a sociální soudržnost - Dorotíková, Soňa, 1932- (Univerzita Karlova v Praze, Pedagogická fakulta, 2013)
Popis příčin rozdílných morálních postojů a způsobů myšlení.
Keywords: morálka; etika; morální hodnoty; etické kodexy; sociální chování; morality; ethics; moral values; ethical codices; social behavior; přednášky; učební texty; lectures; educational texts