Hodnocení slovní zásoby dětí před zahájením školní docházky = The lexicon evaluation of children before their enrolling in school - Durdilová, Lucie, 1980-; Klenková, Jiřina, 1952- (Univerzita Karlova v Praze, Pedagogická fakulta, 2014)
Studie zaměřená na slovní zásobu u dětí předškolního věku. Rozdíly mezi pasivní a aktivní slovní zásobou, používání diagnostických metod a další specifika této problematiky.
Část. tištěno napříč
Keywords: děti předškolního věku; slovní zásoba; řečové dovednosti; pedagogický výzkum; vývoj dítěte; poruchy řeči; preschool children; vocabulary; speech ability; educational research; child development; speech disorders; studie; studies