Biostatistika pro lékaře : principy základních metod a jejich interpretace s využitím statistického systému R - Procházka, Bohumír, 1953-2017 (Univerzita Karlova v Praze, nakladatelství Karolinum, 2015)
Monografie představuje matematickou statistiku a její možnosti jako nástroj medicíny založené na důkazu.
Keywords: biometrika; statistické metody; biometry; statistical methods; monografie; monographs