Bezpečnost práce - nedílná součást života : učební manuál - Dandová, Eva, 1953- (ČMKOS, 2008)
Učební manuál odborových svazů shrnuje základní informace z oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.
Na rubu tit. s.: kolektiv autorů Eva Dandová ... et al.
Vydala Českomoravská konfederace odborových svazů ve vydavatelství Educa Service
Keywords: bezpečnost práce; hygiena práce; úrazová prevence; industrial safety; industrial hygiene; accident prevention; učebnice; příručky; textbooks; handbooks, manuals, etc