Economic capital and risk management - Teplý, Petr, 1977- (Karolinum, 2012)
Teoretické a praktické aspekty ekonomického kapitálu a rizikového managementu.
Keywords: ekonomický kapitál; rizikový management; bankovní management; economic capital; risk management; bank management; kolektivní monografie; collective monographs