Obraz a moc : rozhovory s francouzskými mysliteli - Fišerová, Michaela, 1980- (Univerzita Karlova v Praze, nakladatelství Karolinum, 2015)
Práce nás blíže seznámí s názory Geogese Didi-Hubermana, Jacquese Ranciera, Pierra Lévyho nebo Michela Maffesoliho.
Keywords: vizuální vnímání -- filozofické pojetí; moc; francouzská filozofie -- 20.-21. století; filozofové -- Francie -- 20.-21. století; visual perception -- philosophical approach; power (social sciences); French philosophy -- 20th-21st centuries; philosophers -- France -- 20th-21st centuries; monografie; rozhovory; monographs; interviews