Světlo a osvětlování - Habel, Jiří, 1935- (FCC Public, 2013)
Kniha shrnuje současné poznatky o světelné technice, probírá zásady osvětlování vnitřních i venkovních prostorů.
Česko-anglicko-německý slovník, anglicko-český a německo-český slovník
Keywords: světelná technika; osvětlení; lighting technology; lighting; monografie; monographs