Cvičení k programování v Javě - Virius, Miroslav, 1953- (České vysoké učení technické, 2015)
Učebnice praktických cvičení v programovací jazyce Java 8 pro posluchače Fakulty jaderné a fyzikálně inženýrské.
Na obálce nad názvem: České vysoké učení technické v Praze, Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská
200 výtisků
Keywords: Java (programovací jazyk); objektově orientované jazyky; programování; Java; object-oriented programming languages; programming; učebnice vysokých škol; praktická cvičení; textbooks (higher); problems, exercises, etc