Rozhodování v managementu : teorie, příklady, řešení - Žáček, Vladimír, 1952- (České vysoké učení technické, 2015)
Učební text se zaměřuje na popis tří základních rozhodovacích metod.
Na obálce nad názvem: České vysoké učení technické v Praze, Fakulta strojní
100 výtisků
Keywords: management; rozhodování; decision making; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)