Aplikace teorie pravděpodobnosti a matematické statistiky - Holický, Milan, 1943- (České vysoké učení technické, 2015)
Příručka poskytuje přehled základních metod teorie pravděpodobnosti, popisné statistiky (deduktivních metod) a matematické statistiky (induktivních metod).
Keywords: teorie pravděpodobnosti; matematická statistika; statistické metody; probability theory; mathematical statistics; statistical methods; přehledy; surveys