Slovník psychiatrických termínů (Psychiatrické centrum, 2008)
Slovník termínů užívaných v psychiatrii a psychologii.
Přeloženo z angličtiny
Pod názvem: Světová zdravotnická organizace
Keywords: psychiatrie; oborová terminologie; psychiatry; terminology (professional); výkladové slovníky; terminologické slovníky; explanatory dictionaries; terminological dictionaries