Vybrané postupy sociální práce se skupinou - Mašát, Vladimír, 1947- (Zdeněk Susa, 2012)
Návody a postupy pro práci se skupinou. Vhodné pro sociální pracovníky a socioterapeuty.
Keywords: sociální práce se skupinou; social work with groups; monografie; metodické příručky; monographs; methodological manuals