Rodiče vítáni : praktický návod, jak usmířit rodiče a učitele našich dětí - Feřtek, Tomáš, 1962- (Yinachi, 2011)
Návody a doporučení nekonfliktní komunikace pro optimální spolupráci školy s rodiči. Příručka pro rodiče i učitele.
Název z obálky
2000 výt.
Keywords: rodina a škola -- Česko; interpersonální komunikace; home and school -- Czechia; interpersonal communication; příručky; handbooks, manuals, etc