Rodiče vítáni : praktický návod, jak usmířit rodiče a učitele našich dětí - Feřtek, Tomáš, 1962- (Yinachi, 2011)
Návody a doporučení nekonfliktní komunikace pro optimální spolupráci školy s rodiči. Příručka pro rodiče i učitele.