Studie k filosofii Ludwiga Wittgensteina : sestaveno z příspěvků ze semináře katedry filozofie Fakulty filozofické Západočeské univerzity v Plzni - Dostálová, Ludmila, 1975-; Schuster, Radek, 1976- (Filosofický časopis : Filosofia, 2010)
Sborník příspěvků přednesených při Fakultě filozofické Západočeské univerzity v Plzni. Rané i pozdní období Wittgensteinova myšlení.
400 výt.
Keywords: Wittgenstein, Ludwig, -- 1889-1951; 20. století; rakouská filozofie -- 20. stol.; logika; filozofie matematiky; filozofie jazyka; etika; Austrian philosophy -- 20th century; logic; philosophy of mathematics; philosophy of language; ethics; sborníky konferencí; proceedings of conferences