Dogged by bad luck = Pronásledovaní smůlou : dvojjazyčné anglicko-české povídky zpracované podle autentických příběhů, určené pro skupiny žáků i samouky - Kuzmová, Alena, 1956- (Edika, 2015)
Sbírka krátkých kriminálních příběhů v bilingvní anglicko-české verzi. Komplet s cvičeními a MP3 nahrávkou anglického textu. Určeno pokročilým angličtinářům.
Keywords: angličtina; zjednodušená četba; English language; simplified reading; české povídky; detektivní povídky; dvojjazyčná vydání; učební texty; Czech short stories; detective short stories; bilingual editions; educational texts