Popely ještě žhavé : velká politika 1938-1991. [Díl II., - Durman, Karel, 1932- (Karolinum, 2009)
Světové dějiny ve 20. a na počátku 21.století. Druhý díl shrnuje politické směřování v letech 1964 až 2008.
Keywords: 1964-1991; studená válka (1945-1989); světová politika -- 20. století; světové dějiny -- 20. století; cold war, 1945-1989; world politics -- 20th century; world history -- 20th century; monografie; monographs