Popely ještě žhavé : velká politika 1938-1991. [Díl II., - Durman, Karel, 1932- (Karolinum, 2009)
Světové dějiny ve 20. a na počátku 21.století. Druhý díl shrnuje politické směřování v letech 1964 až 2008.