Sto let od počátku první světové války - Klaus, Václav, 1941- (Institut Václava Klause, 2014)
Sborník příspěvků věnovaných průběhu a důsledkům první světové války.
V pub. chybně uvedeno ISSN 1213-3299 náležející edici Ekonomika, právo, politika
Keywords: 1914-1918; první světová válka (1914-1918); World War (1914-1918); sborníky; papers