Marketing : přístup k marketingovému řízení - Paulovčáková, Lucie (Univerzita Jana Amose Komenského, 2015)
Kniha se zabývá marketingovým řízením z procesního hlediska, zdůrazňuje přístup ke strategickému marketingovému řízení a strategická východiska. Řeší otázky marketingového prostředí, uvádí vybrané metody marketingové situační analýzy a analýzu spotřebních trhů. Publikace provází cíleným marketingem a pojednává jednotlivé nástroje marketingového mixu s důrazem na integrovanou marketingovou komunikaci a nové trendy v ní. Marketing je v publikaci rozebírán z taktického i strategického hlediska, obsahuje moderní a aktuální poznatky včetně řady příkladů a užitečných kontrolních seznamů. Nakladatelská anotace. Kráceno.