Farmakoterapie urgentních stavů : [průvodce léčbou život ohrožujících stavů] - Knor, Jiří, 1966-; Málek, Jiří, 1956- (Maxdorf, 2014)
Klinický pohled na nejčastěji používané léky v podmínkách přednemocniční neodkladné péče s odkazem na kazuistická sdělení z klinické praxe lékaře záchranné služby. Abecední seznam základních léků používaných v neodkladných situacích.
Keywords: akutní stavy; přednemocniční neodkladná péče; farmakoterapie; kazuistiky (lékařství); acute states; immediate prehospital care; pharmacotherapy; casuistics; kolektivní monografie; collective monographs