Solid Edge Layout - 2D Drafting : učebnice - Rusiňák, Miroslav, 1962- (UGS velocity series, 2006)
Učebnice programu, který vytváří dokumentaci k 2D geometrii. Program je freeware a je volně k dispozici na internetu na adrese www.rusinak.cz.