Relaxace v mateřské škole : program relaxačních činností a her na celý rok - Guillaud, Michèle (Portál, 2015)
Techniky odpočinku a relaxace v prostředí běžné třídy MŠ umožní uvolňovat psychické i fyzické napětí a podporují lepší regeneraci a soustředěnost dětí.
Keywords: předškolní výchova; mateřské školy; relaxační metody; pohybová výchova; preschool education; kindergartens; relaxation methods; movement education; metodické příručky; methodological manuals