Relaxace v mateřské škole : program relaxačních činností a her na celý rok - Guillaud, Michèle (Portál, 2015)
Techniky odpočinku a relaxace v prostředí běžné třídy MŠ umožní uvolňovat psychické i fyzické napětí a podporují lepší regeneraci a soustředěnost dětí.