Základy imunologie - Hořejší, Václav, 1949- (Triton, 2013)
Studijní materiál pro základní kurzy imunologie na přírodovědeckých a lékařských fakultách.
Chronologický přehled
Část. tištěno napříč
Keywords: imunologie; immunology; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)