Občanské právo : část všeobecná - Tilsch, Emanuel, 1866-1912 (Wolters Kluwer Česká republika, 2012)
Reprint učebnice občanského práva, která spatřila světlo světa před první světovou válkou.
Reprint původního vyd.
Keywords: občanské právo; občanské právo -- Česko; civil law; civil law -- Czechia; učebnice; reprinty; textbooks; reprints