1000 her pro školy, kroužky a volný čas : od Atomů po Život na ostrově - Petillon, Hanns, 1943- (Edika, 2013)
Na základě doporučení pedagogů v německých školách, kde probíhal modelový experiment "Škola učením a hrou", vytvořili autoři sborník her. Cíle textu je podnítit učitele, aby hry dostaly ve škole větší prostor a byly uznávány jako rovnocenná alternativa jiných výukových forem. Hry jsou využitelné i v mimoškolním prostředí - inspiraci naleznou i další pedagogové, lektoři, vedoucí letních táborů a škol v přírodě i rodiče. Spousta her je použitelná i mezi dospělými.
Přeloženo z němčiny?
Keywords: hry; výchova a vzdělávání; volný čas; děti školního věku; games; education; leisure; school children; příručky; handbooks, manuals, etc