Windows 10 : průvodce uživatele - Pecinovský, Josef, 1946-; Pecinovský, Rudolf, 1954- (Grada, 2015)
Kniha známých českých odborníků podrobně seznamuje čtenáře s novým operačním systémem Windows 10.
Obsahuje rejstřík
Keywords: Microsoft Windows 10 (operační systém); Microsoft Windows (operační systém); operační systémy; Microsoft Windows 10; Microsoft Windows; operating systems; příručky; handbooks, manuals, etc