Obecná část občanského práva - Tichý, Luboš, 1948- (C.H. Beck, 2014)
Výklad základních pojmů a problémů soukromého práva.
Keywords: soukromé právo; občanské právo; občanské právo -- Evropa; občanské právo -- Česko; private law; civil law; civil law -- Europe; civil law -- Czechia; monografie; monographs