Gastroskopie : [technika, vyšetření, terapeutické zákroky] - Keil, Radan, 1961- (Maxdorf, 2006)
Publikace poskytuje základní přehled o metodě a organizaci endoskopiského provozu a technice vyšetření zažívacího traktu.
Keywords: gastroskopie; gastroscopy; monografie; monographs