Gastroskopie : [technika, vyšetření, terapeutické zákroky] - Keil, Radan, 1961- (Jessenius, 2006)
Publikace poskytuje základní přehled o metodě a organizaci endoskopiského provozu a technice vyšetření zažívacího traktu.