Wirtschaftsdeutsch aktuell - Höppnerová, Věra, 1937- (Ekopress, 2010)
Učebnice pro studenty vyšších odborných a vysokých škol ekonomického zaměření. Obsahuje texty na obecně ekonomická témata, reálie německy mluvících zemí i České republiky.
Keywords: němčina; ekonomie; oborová terminologie; odborné texty; German language; economics; terminology (professional); professional texts; učebnice; textbooks