Wirtschaftsdeutsch aktuell - Höppnerová, Věra, 1937- (Ekopress, 2010)
Učebnice pro studenty vyšších odborných a vysokých škol ekonomického zaměření. Obsahuje texty na obecně ekonomická témata, reálie německy mluvících zemí i České republiky.