Mentoring 101 : co potřebuje každý znát - Maxwell, John C., 1947- (Pragma, 2015)
První kapitola obsahuje poznatky o přípravě na mentoring; důležitá pozornost je zde věnována radám, jak si osvojit myšlení úspěšných mentorů. Ve druhé kapitole se můžeme blíže seznámit s jednotlivými postupy mentoringu lídrů; jedná se o výběr správných osob, vytvoření dobrých vztahů, motivaci potenciálních lídrů a rovněž jejich přípravu na řízení ostatních lidí. V poslední kapitole získáme poznatky věnované rozvoji osobnosti lídrů.
Přeloženo z angličtiny?
Správné místo vydání: Praha
Keywords: mentorství; mentoři; profesní kompetence; řídící práce; psychologie řízení; mentoring; mentors; vocational qualifications; leadership; psychology of management; příručky; handbooks, manuals, etc