Veřejné finance : sbírka příkladů a případových studií - Hejduková, Pavlína (C.H. Beck, 2015)
Cvičebnice obsahuje řešené i neřešené úlohy věnované různým problémům z oblasti veřejných financí. Nechybějí ani testové otázky a případové studie.
Keywords: veřejné finance -- Česko; veřejné finance -- úlohy; public finance -- Czechia; public finance -- problems, exercises, etc; učebnice vysokých škol; případové studie; textbooks (higher); case studies