Veřejné finance : sbírka příkladů a případových studií - Hejduková, Pavlína (Beckovy ekonomické učebnice, 2015)
Cvičebnice obsahuje řešené i neřešené úlohy věnované různým problémům z oblasti veřejných financí. Nechybějí ani testové otázky a případové studie.