Základy ekonomie : pro studenty vyšších odborných škol a neekonomických fakult VŠ - Holman, Robert, 1953- (C.H. Beck, 2015)
Učebnice obsahuje základy ekonomie, na kterých mohou studenti stavět při dalším studiu pokročilejších kurzů ekonomie. Nepoužívá matematickou formu výkladu a z grafických modelů využívá převážně základní model poptávky a nabídky.
Obsahuje rejstřík
Keywords: ekonomie; economics; učebnice; textbooks