Pedagogická intervence u žáků ZŠ : výklad je zpracován k právnímu stavu ke dni 31.10.2010 - Bučilová Kadlecová, Jana (Wolters Kluwer Česká republika, 2010)
Principy, zásady a postupy efektivní pedagogické intervence pro učitele zejména základních škol. Příručka pro učitele.
Keywords: děti školního věku -- Česko; základní vzdělávání -- Česko; učitel a žák -- Česko; výchovné poradenství -- Česko; školní psychologie -- Česko; speciální pedagogika -- Česko; school children -- Czechia; elementary school education -- Czechia; teacher and learner -- Czechia; educational counseling -- Czechia; school psychology -- Czechia; special education -- Czechia; kolektivní monografie; collective monographs