Pedagogická intervence u žáků ZŠ : výklad je zpracován k právnímu stavu ke dni 31.10.2010 - Bučilová Kadlecová, Jana (Meritum (Wolters Kluwer ČR). Výkladová řada, 2010)
Principy, zásady a postupy efektivní pedagogické intervence pro učitele zejména základních škol. Příručka pro učitele.