Bezpečnost objektu ve světle moderních technologií - Kyncl, Jaromír (Komora podniků komerční bezpečnosti České republiky, 2014)
Publikace obecně popisuje základní systémy a principy fungování jednotlivých bezpečnostních opatření na objektu, specifikuje možná rizika, nastiňuje opatření pro zajištění maximální míry bezpečnosti objektu a objasňuje související legislativu.